top of page

 Byggservice

 

Oavsett om du är ute efter en renovering, en utbyggnad eller ett löpande underhållsarbete, kan vi på Torna Bygg hjälpa dig med ditt projekt. Vi utför små som stora arbeten, under korta eller långa tidsperioder, beroende på vad situationen kräver. Varje uppgift är unik och vi anpassar oss alltid efter behov och önskemål.

Våra erfarna hantverkare besitter stor kompetens inom alla aspekter av god byggservice. Vi har höga krav på vår personalstyrka och våra underleverantörer, för att säkerställa en genomgående hög kvalité på alla projekt vi tar oss an. Vi är alltid noga med detaljerna och lämnar ingenting åt slumpen.

Vår service

Vi på Torna Bygg är noga med att betona just ordet service, när det gäller byggservice. När en ombyggnad pågår innebär det ofrånkomligt att vi inkräktar i vardagen på de personer som vistas på arbetsplatsen. Eftersom vi har både vana och erfarenhet inom branschen, vet vi också att bemötandet gentemot de människor som finns på varje arbetsplats är av stor vikt. Vi är professionella och tar oss an varje uppdrag med största respekt för omständigheterna vid vår byggservice.

Eftersom servicen ofta sker omkring kunder, eller även där det vistas barn, patienter eller ömtåliga föremål och så vidare, krävs det ett stort hänsynstagande från samtlig personal. Vi är alltid noga med att kommunicera med dig som uppdragsgivare kring vårt arbete och de delar som kan innebära störande ljud eller andra svårigheter. Vår huvuduppgift är att se till att din vision blir verklighet, med minimal påverkan på verksamheten i övrigt.

När vi har utfört vårt jobb och lämnat vår arbetsplats, är vår målsättning att du som kund ska kunna återgå till vardagen fullt tillfreds med vår insats. Det enda spår som ska finnas kvar av oss, är vårt gedigna arbete i linje med era önskemål. Resten ska vara rent, snyggt och på sin rätta plats.

Vår strävan är alltid att du som kund ska få ett gott intryck av kommunikationen med oss, samt hur vi utför vårt arbete hos er. Vi lyssnar gärna in era önskemål och behov och lägger därefter tillsammans med er upp en plan för byggservicen på just ert projekt.

Vi hoppas att få chansen att samtala med just er om ert projekt och få förtroendet att göra de förbättringar som krävs på er fastighet. Torna Bygg kan erbjuda en komplett byggservice, med kvalitetsstämpel och gott hantverk från början till slut.

Tveka inte att höra av er via e-post eller telefon vid frågor eller funderingar kring vår byggservice!

Tillbaka
bottom of page