top of page
 Fastighetsförvaltning


En fastighetsförvaltare är den som ansvarar för drift och skötsel av en fastighet. Det innefattar alltifrån de ekonomiska och administrativa delarna av skötseln, till de mer praktiska delarna som underhåll av grönytor, beskära träd och buskar, tillsyn av värme och ventilationssystem men även att var ett brygga mellan fastighetsägare och hyresgäster. Fastighetsskötaren har ofta en stor del i hur väl hyresgästerna trivs eller hur väl sophanteringen fungerar på en fastighet. Med en erfaren fastighetsskötare kommer många av de dagliga problemen att lösas på ett smidigare sätt såväl för hyresgästerna som för ägare.

 

Det är mycket som behöver fungera i en fastighet.  Det krävs kontinuerligt underhåll för att en fastighet inte ska förfalla över tid. En välskött fastighet är trevlig att vistas i, och bibehåller sitt värde över många år.

 
Vi kan fastighetsförvaltning


Vi på Torna Bygg har gedigen erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Tack vare vår kompetens och kunskap inom en mängd områden inom fastighetsskötsel och bygg, vet vi vad som krävs för att en fastighet ska hålla över tid. I våra uppdrag som fastighetsförvaltare lägger vi ner ett stort engagemang, då vi med stolthet alltid gör vårt yttersta för att kunden ska vara nöjd.

 

Vi tar inga risker utan gör grovjobbet för att se till att varje del av fastigheten fungerar precis så väl som slutkunden förväntar sig att den ska göra. Genom att anlita oss för fastighetsförvaltning kan ni vara säkra på att inte missa någon viktig del av underhållet. Allt tillgodoses och er fastighet får löpande den omtanke som behövs.

Att vara förvaltare innebär också att man behöver utvecklas och bygga på sina kunskaper hela tiden. Vi är måna om att ligga i framkant när det gäller kunskap kring drift och förvaltning av fastigheter och ser till att hålla oss uppdaterade inom den tekniska utvecklingen inom branschen. Vi drivs av vår passion och vårt intresse för yrket, vilket också bidrar till att vi hela tiden söker att förbättra oss själva.

 

Vår vision är hela tiden att både den som äger, och den som vistas i en fastighet, ska känna att vi bryr oss om deras tillvaro och lyssnar till deras åsikter. Varje kund är viktig för oss och det är med allra största respekt som vi hela tiden lyssnar in de önskemål eller funderingar ni kan ha. Vi har alltid fokus på kunden och försöker att lägga vår energi på att reda ut eventuella  akuta problem, vi hjälper er med att prioritera och lösa problemen på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt först. Vår kompetens i samband med era önskemål brukar resultera i att de flesta problem blir lösta.


Kontakta oss gärna med förfrågningar kring fastighetsförvaltning. Berätta om era behov så kan vi hjälpa er med våra förslag på lösningar. Där ni har behov, har vi kompetens!

Tillbaka
bottom of page